Konec spomladanskega dela

Končal se je prvi del, spomladanski del, letne rekreacijske lige v malem nogometu 2019, ki jo organizira Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav, sofinancira pa Mestna občina Ljubljana…

Pri članih, kjer tekmuje 11 ekip v Jami za Bežigradom, so spomladanski del dobili fantje iz ekipe ŠD Strmec. Liga članov je zelo izenačena, kajti od drugega mesta in do devetega mesta ekipe loči zgolj 3 točke. Tako da v jesenskem delu lahko pričakujemo srdit boj za najboljša mesta v ligi.

Ekipa ŠD Strmec

Pri naših najstarejših, v ligi Abraham, ki igrajo na Kodeljevem, pa je napeto kot vsako leto. Na prvem mestu je ekipa BMV ALL4U s 15 točkami, na drugem mestu ekipa TEKAPE BMV prav tako s 15 točkami. Ampak, ker velja pravilo medsebojna tekma, je na boljšem BMV ALL4U, ki je zmagal z rezultatom 2:0. Na varnem tretjem mestu je ekipa Kričač.

Ekipa BMV ALL4U

Liga se bo zopet nadaljevala v mesecu septembru in končala v mesecu oktober. Po koncu lige pa nas čaka še zaključni turnir, ki se bo odigral v Športnem centru Triglav.