Dvorana Športni center Triglav v soboto, 23.05.2020 odpira svoja vrata

Vlada RS je 13. maja izdala novelo Odloka o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti, ki prinaša sproščanje ukrepov na področju športa.

Eden od ukrepov, ki se je sprostili je tudi odpiranje notranjih športnih objektov-dvoran za izvajanje rekreativnih dejavnosti na področju moštvenega športa.

Obveščamo vas, da bo od sobote, 23.05.2020 naprej dvorana Športni center Triglav ponovno na voljo za rekreativno dejavnost na področju moštvenega športa.

Rekreativcem bodo tako ponovno na voljo njihovi pogodbeni termini oziroma bodo lahko termine koristili tudi v poletnih mesecih, junij, julij in avgust.

Pri tem smo dolžni opozoriti vse rekreativce oziroma uporabnike dvorane, da bo pri tem še vedno potrebno upoštevati priporočila NIJZ.

Garderobe in tušev se do nadaljnjega še ne sme uporabljati, preoblačenje in preobuvanje bo možno na tribunah z upoštevanjem medsebojne distance (na tribunah so sedeži označeni).

V priponki si lahko preberete še navodila/protokol za izvajanje rekreativne vadbe, ki velja za dvorano Športni center Triglav. Navodila/protokol za dvorano Športni center Triglav in priporočila NIJZ bodo obešena na oglasni deski v dvorani.

Posredujemo vam še povezavo s priporočili NIJZ:

https://nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/uporaba_sportno_rekrativnih_povrsin_za_splet.pdf

Priporočila NIJZ za registrirane športnike, ki v določenih alinejah veljajo tudi za rekreativne moštvene športe v notranjih športnih objektih:

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_registrirane_sportnike.pdf

Za vse dodatne informacije se lahko pišete na bostjan.pungrcar@siol.net ali pa nas kontaktirate po telefonu 041 726 872, Boštjan.

Kljub nekaterim omejitvam, ki še veljajo vam želimo veliko športnih užitkov.