Končala se je Zimska liga za mlajše selekcije

V zadnjem vikendu meseca marca se je v Športnem centru Triglav končala Zimska liga za mlajše selekcije. V štirih kategorijah je sodelovalo skupno 46 ekip.

NŠ Fenix najboljši pri najmlajših

Pri selekciji U-8 se je med seboj udarilo 10 ekip, ki so igrale po sistemu vsak z vsakim po dvakrat. NŠ Fenix A, ki je letos prvič sodeloval v naši zimski ligi, si je prvo mesto zagotovil že dva kroga pred koncem lige. V zadnjem krogu smo čakali samo še ekipo, ki bo zasedla drugo mesto oziroma tretje. NK Olimpija beli so v zadnji krog tekmovanja prišli s ciljem, da osvojijo drugo mesto, kar jim je na koncu tudi uspelo. Tretje mesto je osvojila druga ekipa NŠ Fenix, četrto mesto pa ekipa NK Brinje B.

NŠ Fenix A

Liga U-9 prepričljivo Olimpiji

NK Olimpija beli so v selekciji, kjer je sodelovalo 12 ekip, prepričljivo zmagali. V 16ih odigranih tekmah je ekipa NK Olimpija beli zabeležila vseh 16 zmag in prejela zgolj tri zadetke. Drugo mesto je osvojila ekipa iz Postojne. Tretje mesto, prav tako novinec v ligi, NK Dekani. Četrto mesto ekipa NK Bravo.

NK Olimpija Beli

Pri U-10 en gol odločal o prvaku

Najbolj zanimiva liga, gledano rezultatsko, je bila liga selekcije U-10. Prvi dve ekipi NK Olimpije, beli in zeleni, so ligo končali z enakim številom točk. Ker pa so Igralci iz ekipe Belih v medsebojnem obračunu dosegli en gol več, so se na koncu veselili zlate medalje. Lahko še povemo, da je ekipa NK Olimpija Beli v 16ih odigranih tekmah dosegla kar 100 golov. Tretje mesto je osvojila ekipa OŠ Olimpija Ljubljana, četrto mesto pa ND Črnuče.

NK Olimpija beli in zeleni

U-11 pripadal olimpiji

Pri najstarejši selekciji, pri selekciji U-11, so prvaki bili fantje iz NK Olimpije, ki so ligo osvojili brez poraza. Na drugem mestu je bila ekipa iz ND Slovana, ki se je kar dolgo upirala in dihala za ovratnik Olimpiji. Do zadnjega kroga smo čakali, če bi slučajno Olimpija “kiksnila” in prepustila prvo mestu Slovanu. Ampak igralci Olimpije so prišli v zadnji krog z enim ciljem in to je osvojiti prvo mesto. Tretje mesto je osvojila ekipa NK Svoboda, četrto mesto pa ekipa, ki je za vsak krog prepotovala najdaljšo pot, ekipa NK Šentjernej.

NK Olimpija