Športne igre mladih v karateju

Minulo nedeljo je v sklopu Športnih iger mladih v dvorani Športni center Triglav potekalo tekmovanje v karateju. Tekmovanje je v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane organiziral Karate klub Olimpija. Tekmovanje je bilo tako kot vsa tekmovanja, ki potekajo v okviru Športnih iger mladih namenjeno osnovnošolcem, predvsem prvi in drugi triadi. V otvoritvenem nagovoru je bil izpostavljen pomen vrednosti sodelovanja, prijateljstva in Fair playa v športu. Organizator je pred samim začetkom tekmovanja izvedel protokol Fair playa s prisego organizatorja, športnika, trenerja in sodnika. Tekmovalke in tekmovalci so za prva tri mesta prejeli pokale in medalje, ostali pa so za sodelovanje na igrah prejeli spominske medalje, katere je zagotovila Športna zveza Ljubljane.

Kot smo že objavili smo z karatejem zaključili prvi del programa Športne igre mladih, po poletnih počitnicah bomo z drugim delom programa nadaljevali, naslednje tekmovanje v kajak kanuju je planirano v prvem delu meseca septembra.

Članom Športne zveze Ljubljane se za sodelovanje pri projektu Športne igre mladih zahvaljujemo in jim želimo mirne in sončne poletne počitnice.

Tekmovanje Športne igre mladih sofinancira Fundacija za šport.