Trgovina

V naši trgovini boste našli veliko ponudbo različnih artiklov, ki jih boste potrebovali v kolikor organizirate športno prireditev. Po ugodnih cenah vam nudimo medalje, pokale, plakete in drugo (ploščice, emblemi, akrilne skulpture).

Gravuro na artikle kupljene v naši trgovini vam podarimo. Različni tipi artiklov omogočajo različno gravuro, tako pokali navadno predvidevajo graviran naziv tekmovanja, doseženo mesto in datum na ploščici na podstavku, medalje pa navadno predvidevajo te podatke na zadnji strani.

Veliko število različnih pokalov, medalj in priznanj imamo vedno na zalogi, tako vam lahko zagotovimo gravirane pokale v najkrajšem možnem času. V kolikor nas kontaktirajte pravočasno lahko skupaj izberemo najlepše in najprimernejše za vaš dogodek oziroma šport.

Medalje navadno ločimo na velike (premer cca. 98 mm in več), srednje (premer cca. 70 mm) in male (premer cca. 50 mm in manj). Veliko tipov medalj ima prostor na katerega ali graviramo izbrani tekst ali pa dodajamo embleme (reliefne podobe) posameznih športov in disciplin. Pokličite nas in pomagali vam bomo izbrati pravilne kombinacije!

V kolikor ste se za produkte odločili nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo z najboljšo ceno. Prav tako vam bomo pomagali izbrati pravilno kombinacijo produktov – nekateri produkti zahtevajo embleme ali dodatne figurice, ki se nato združijo v celotno – pokal prilagojen za specifičen šport.

www.pokali-triglav.si